Over ons

Garage de Smederij is een universeel garagebedrijf met ervaren monteurs die oog hebben voor wat uw auto nodig heeft. We voeren alle voorkomende werkzaamheden uit aan personenauto’s, bedrijfswagens, campers en leaseauto’s. Denk hierbij aan APK, onderhoud, reparaties, banden(wissel), uitlijnen, airco service, accu’s, automaatbak spoelen, diagnose bij storingen, maar ook schades, aankoopkeuringen, oldtimer keuringen en taxaties en pechhulp.

Voor elk probleem de juiste kennis

Onze werkplaats is voorzien van specialistisch gereedschap en onze monteurs van ruime kennis en ervaring. Garage de Smederij is aangesloten bij AllParts, een professioneel netwerk van autobedrijven in ruim 20 landen. AllParts investeert in de opleiding van monteurs. Wij zijn speciaal opgeleid tot ‘Qualified Diesel Specialist’ om reparaties aan dieselmotoren uit te voeren. Ook worden we opgeleid tot GMTO diagnosespecialist, expert in storingsdiagnose en reparatie van auto-elektronica.

Veilig en vertrouwd

Wij hanteren een hoge standaard als het gaat om kwaliteit en vakmanschap, daarom is Garage de Smederij aangesloten bij BOVAG. U krijgt op alle reparaties 3 maanden BOVAGgarantie. Ook bent u verzekerd van professionele en goed opgeleide monteurs. En is er vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode.

Lease-auto’s

Ook voor onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel van uw lease-auto kunt u bij ons terecht. Wij nemen graag contact op met uw leasemaatschappij om de mogelijkheden te bespreken

Pechhulp

Hebt u pech? Dan kunt u ons tijdens openingstijden altijd bellen voor hulp. In de meeste gevallen helpen wij u snel weer op weg.

Is het probleem niet ter plekke ter verhelpen? Dan vervoeren wij uw voertuig naar onze werkplaats en voeren daar de reparatie zo snel mogelijk uit. Meestal kunt u uw auto dezelfde dag weer ophalen.

Contact opnemen